U p T o D a t e

Gepubliceerd op 6 december 2018 10:03

Zelf je website bijhouden, het blijkt niet een van mijn kernkwaliteiten. Hip en up-to-date blijven is sowieso een helse taak. Dus lieve mensen, dit ben ik. Een zelfstandig onderneemster die waardeloos is in het bijhouden van haar website. Maar ik haal de schade in het kort even in:

 

Weer naar school (Script Academy), mijn stem verleend aan een heel reclameblok kinderspeelgoed (Splash Toys), bezig met het inspreken van aapje Pip in ‘Letter Jungle’ (NTR), repeteren voor een te gekke versie van een PopQuiz (met 3 fantastische vrouwen), lesgeven aan Impro-talenten (schrijven & spelen), repeteren voor de musical Zilt (8 en 9 maar Schouwburg Velsen), stagelopen bij Millstreet Films (Baantjer), een bak ideeën uitwerken en pitchen (series en toneelteksten), een country-liedjes-programma aan het schrijven met Jaco (Bakker&vdSteen), van drie kinderen houden, wennen aan een nieuw huis en nieuwe zelf.

Dus mocht iemand nog een schrijfster, (stem-)actrice of zangeres zoeken? Ze leeft nog. Soms nog net, soms volop. En met deze tekst heb ik die website weer een beetje actueel gemaakt.

 

Droomkonijn:

https://youtu.be/VQ5FblEODME

Fruity Fruity:

https://youtu.be/FEyV09COkns

Dragon Fairies:

https://youtu.be/eAR6rdGzCk4

 

Bakker&vdSteen country-liedjes-programma

https://youtu.be/-vspqfZTq4Q

 

 


«   »